duminică, 19 aprilie 2009

La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului". Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi. Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu.Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele. Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput. Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.

Va dorim un PASTE FERICIT,alaturi de cei dragi dumneavoastra si va multumim din suflet ca ne-ati fost sprijinit atat financiar,cat si moral si speram sa ne sprijiniti si in continuare,pentru ca Mihaita,inca mai are nevoie de sprijinul dumneavoastra!

HRISTOS A INVIAT!

duminică, 12 aprilie 2009

In sfarsit!

Anul trecut la inceputul lunii decembrie,cei de la kanal d,au raspuns email-ului meu in care le solicitam ajuotrul,pentru a mediatiza cazul lui Mihaita....Au venit,au facut reportajul si a ramas ca ne vor da pe post,dar n-au facut-o pana saptamana trecuta.......

Reportajul aici.